Κατασκευαστές
Κατηγορίες

Newsletter Περισσότερα
Banner Αριστερό 2
Facebook
Προφίλ
 

Η ΙΣΤΟΡΙΑ

Η εταιρία Royal-Aesthetics δημιουργήθηκε το 2010 ύστερα από τη συγχώνευση των εταιρίων LM Cosmetics - εταιρία με 16χρονη εμπειρία στο χώρο της αισθητικής- και της  Medidisp - εταιρία με 10χρονη εμπειρία στον ιατρικό τομέα. Η μέχρι σήμερα ανοδική της πορεία οφείλεται, αφ΄ενός στο απόσταγμα της κληρονομιάς της, που μεταφέρει από το παρελθόν των προηγούμενων δύο εταιριών και αφ' εταίρου σε όλους όσους την υποστήριξαν επιλέγοντας τα προϊόντα της.

Ο ΣΤΟΧΟΣ

Στόχος μας είναι να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες όλων των επαγγελματιών ομορφιάς και υγείας, που αναζητούν ποιοτικά, αποτελεσματικά και κυρίως αξιόπιστα προϊόντα αλλά και γενικότερες λύσεις στη δουλειά τους, προσφέροντάς τους ολοκληρωμένες υπηρεσίες και όχι απλά κάποιο προϊόν.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Οι επιλογές μας είναι εταιρίες με εξειδίκευση και πιστοποίηση στην Ευρωπαϊκή και Διεθνή Αγορά των οποίων οι προδιαγραφές αποτελούν εγγύηση για την αξιοπιστία και την ασφάλεια των προϊόντων τους.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Έτσι λοιπόν καταφέρνουμε να δημιουργήσουμε συνεργασίες με στρατηγικό πλεονέκτημα και ταυτόχρονα να συμβάλουμε στhν κερδοφορία και τη φήμη των πελατών μας.

Επειδή όμως πιστεύουμε οτι η ανθρώπινη επαφή δεν αντικαθίσταται από κανένα έντυπο ή ηλεκτρονικό μέσο παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Μετά τιμής

Γιώργος Μανωλόπουλος                                                                       Σταμάτης Σταμούλης   

 

Προσφορές Περισσότερα
Banner Δεξί 1 [200xX]
Banner Δεξί 2 [200xX]
Banner Δεξί 3
SSL Certificates